“Bij succesvol webdesign gaat het niet om oppervlakkige design-kenmerken maar om het doorgronden en begrijpen van het zoek- en klikgedrag van de internetgebruiker”.  We bedenken, ontwikkelen en optimaliseren websites en webshops. Onze focus is jou te helpen meer rendement te halen uit je online marketing activiteiten.

Onze webdesigners hebben de technische en creatieve ervaring om uw perfecte website te ontwerpen. We zijn goed opgeleid en bekend met technologieën en de nieuwste web-standaarden. Wij helpen u met het bereiken van u persoonlijke projecten.

Onze webdesigners met de inschatting van uw web-behoeften,  in overleg met u over wat er gedaan moet worden. Wij werken met de planning en budget u doel te bereiken. Studiohoofddorp is de makkelijkste en meest betrouwbare manier voor het inhuren van de juiste professional voor uw projecten.

Studiohoofddorp kan ook helpen met een verscheidenheid aan andere web services, waaronder: Logo Design, Branding, Identity, grafisch ontwerp, illustratie, Web Development, Thema’s voor WordPress, plug-ins, betalingen voor webshops en nog veel meer!

Website Types: Personal, Business, Organisatie, Onderwijs, Handel, Informatief, Webshop, e-Commerce en Adwords. Daarnaast verzorgen we uw CMS WordPress website en houden wij onze klanten op de hoogte van alle laatste nieuwtjes op het gebied van Internet en webdesign.

Prachtig Design, Krachtig CMS, Beter Vindbaar, Door Ons Ontworpen!

WordPress

Kan zeer interessant voor u zijn: het systeem is erg populair, met name door de gebruiksvriendelijkheid en het open-source karakter. Voordelen met WordPress; Zeer gebruiksvriendelijk en gebruikers gemak, WordPress staat bekend om haar eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface. U vindt snel uw weg door de verschillende site-onderdelen.

Open-Source

Het platform dat vrij beschikbaar is: u betaalt geen licentiekosten om het systeem te gebruiken. De ontwikkelaars van WordPress zorgen voor de doorontwikkeling en updates. Doordat het systeem open-source en enorm populair is kunt u veel documentatie terugvinden,  er zijn vele thema’s en plug-ins beschikbaar voor dit platform.

Plug-ins

Vele uitbreidingsmogelijkheden met Plug-ins: dankzij het grote aanbod plug-ins kan Studiohoofddorp uw gewenste functionaliteiten toevoegen aan de website. Zo kunt u ook in de toekomst relatief eenvoudig uw website uitbreiden. Offerte voor WordPress en meer weten over WordPress? Bent u geïnteresseerd?

Sell Anything, Beautifully, WooCommerce Features, met WordPress en WooCommerce heeft u een complete webshop bij ons!

balk waar we mee samen werken

User Experience Design

Websites en design hebben steeds meer complexe technologieën in onze industrie . Wat vroeger een statische pagina was heeft zich nu ontwikkeld tot een zeer rijke en interactieve ervaring.

Maar ongeacht hoeveel er veranderd is in het productieproces, het succes van een website hangt nog steeds af van slechts één ding: hoe gebruikers waarnemen! Betekent dit dat een website meer waarden geeft? Is het makkelijk te gebruiken? Is het prettig om te gebruiken?

Dit zijn de vragen die worden uitgevoerd door de bezoekers,  ze vormen de basis van hun beslissingen over de reguliere gebruikers.

User experience design is bedoeld om u vertrouwd te maken met de professionele discipline van UX ontwerp in het kader van web-gebaseerde systemen zoals websites en designs. Dat alles op de juiste plaats staat en de juiste uitstraling heeft, zodat je een goed gevoel heb als je op de website beland.

User experience (afgekort als UX) →

Het Laatste Nieuws in Webontwikkeling

© 2015 Studiohoofddorp Professioneel webdesign - website op maat in Hoofddorp.