We value quality of life, health and happiness

Echte Webdesigners Bouwen
Jouw Website In Hoofddorp

Een website die uitstekend presteert op notebook, mobiel en tablet, optimaal ingericht is voor SEO (vindbaarheid) inclusief makkelijk CMS voor beheer.

We love what we do

Working at Fresh Ideas

Webdesigners; een goede website is namelijk een website die doet wat hij moet doen. Namelijk; verkopen, overtuigen en informeren. Een bezoeker moet te alle tijden weten wat jij doet, wat je te bieden hebt en wat hij moet doen om te krijgen wat hij wil.

It's all about the visitor

Wij kijken daarbij voornamelijk naar de functionaliteit van de website en laat je niet overdonderen door grafisch geweld.

Niet om wat de webdesigners mooi vinden en dat is direct een van de grootste valkuilen bij webdesigners. Let daarom op de ervaring van de ontwerper op het gebied van websites.

Wat voor soort website heeft de ontwerper zelf en wat voor soort websites staan er in zijn of haar portfolio? Kijk daarbij voornamelijk naar de functionaliteit van de website en laat je niet overdonderen door grafisch geweld. Het komt vaak voor dat een communicatiebureau een geweldige website ontwerpt maar dat deze in de praktijk minder geschikt is voor de eindgebruiker.

Successful online sales and marketing

Begin één Woocommerce Webshop - Webwinkel

Zo mooi kan jouw webshop eruitzien - ook voor mobiel gebruik, woocommerce zit bomvol functionaliteiten en koppelingen. Genoeg ingrediënten dus om uw webwinkel tot een groot succes te maken! Om een webwinkel te beginnen is geen specifieke kennis vereist.

Fact; Een mooie website staat niet gelijk aan een goede website

Je website kan nog zo mooi en ooooo zo functioneel zijn; als niemand hem kan vinden, heeft hij geen waarde en sla je de plank mis. De eerste check is dan ook of je website goed vindbaar is in de zoekmachines. In Nederland is dat met name Google met 89%, wij doen dit standaard na het opleveren van de website.

Bent u op zoek naar een webdesigner voor een professionele website

Dit geeft ons motivatie en inspiratie om uw website nog mooier en beter vindbaar te maken in Google. Wij ontwikkelen websites in combinatie met het gebruiksvriendelijke CMS WordPress. Met WordPress heeft uw website een goede basis voor zoekmachine-optimalisatie omdat deze technisch gezien al zoekmachine-vriendelijk is opgebouwd.

Daarnaast is WordPress het meest gebruikte CMS ter wereld vanwege zijn eenvoud zodat aanpassingen snel kunnen worden gemaakt.