Daar Staat Studiohoofddorp Voor; Betrouwbaar, Betaalbaar, Creatief & Gebruiksvriendelijk

Webontwikkeling

Studiohoofddorp; frisse onderneming met kennis & know how, die vanaf de begin periode in 1992 al met Internet bezig is met functionele, professioneel en creatieve websites. De websites worden uitgerust met de modernste technieken van deze tijd, WordPress based websites. Dit alles in nauwe samenhang en overleg met onze opdrachtgevers.

Naast webdesign en web-marketing kunnen we ook foto’s en of video’s aanleveren, wij werken met een netwerk van gerelateerde bureaus samen. Dit alles gericht op het midden- en klein bedrijf, stichtingen en verenigingen voor de juiste prijs kwaliteit en……..wij werken samen met u naar resultaat, hebben passie voor wat wij doen en streven altijd naar de beste service!

Er is de afgelopen tijd veel werk gemaakt wat we graag met de buitenwereld willen delen. We hebben gekozen voor een site op het WordPress platform. WordPress is momenteel de ideale keuze voor betaalbare website met de beste CMS mogelijkheden. CMS (Content Management Systeem) wil zeggen dat u als klant zelf uw website makkelijk kunt onderhouden, bijwerken met teksten, het plaatsen van foto’s en nieuwsberichten gecombineerd met social media.

Onze website is ook responsive, dit betekent dat hij goed zichtbaar is op alle computer media (van groot tot klein scherm). Vrijwel iedereen met een beetje computer ervaring kan dit makkelijk uitvoeren en onderhouden.

smiley-face

Webdesign en web ontwikkeling in Hoofddorp bij Studiohoofddorp

Bent u in de buurt voor een NO-nonsense webontwikkeling in Hoofddorp? Kom een keer van gedachten wisselen. Bel geheel vrijblijvend met 023 – 56 57 170 of klop aan, mail en maak een afspraak bij ons: info@studiohoofddorp.nl. Wij stellen ons graag aan je voor!

NO -nonsense webontwikkeling in webdesign