ontwerp-tekening-website-ontwikkeling

Wij zijn namelijk van mening dat het helemaal niet duur hoeft te zijn! Er zijn bedrijven die rekenen gemiddeld €1500 – €20.000, hierin word ook nog gevarieerd tussen maatwerk en het ombouwen van een bestaand design.

U wilt een professionele website laten maken? Wij ontwikkelen en bouwen maar ook het onderhoudt van websites voor zowel particulieren als bedrijven markt. En door onze kleinschalige aanpak kunt u hier uw website laten maken tegen zéér lage kosten , wij installeren al een WordPress website met theme die we samen uitzoeken voor 375,- euro incl.

Met een ervaren webdesigner aan het roer zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet en multimedia.

Of u nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer gecompliceerde met alle toeters en bellen, of u het onderhoud van uw website zelf wilt doen of uitbesteden, hier kunt u de website laten maken die aan uw wensen voldoet en bijna alles is mogelijk!

Wij ontwikkelen websites in het bekendste Content Management Systeem WordPress, hierdoor is het heel eenvoudig om na de oplevering zelf te gaan beheren. Geen tijd om zelf je website te beheren en onderhouden? Geen probleem, wij beheren en onderhouden hem voor u voor een klein bedrag!