We Make Amazing

Things Every Day.

Google beoordeeld mobiel vriendelijke websites beter in de zoekresultaten. Het wil gebruikers altijd de beste zoekresultaten bieden, inhoudelijk qua gebruikerservaring, dus het tonen van mobiel vriendelijke websites is daar onderdeel van.

Responsive webdesign verwijst naar het maken van een website die zich automatisch aanpast aan de schermresolutie van uw computer.

Simpel gezegd passen responsive websites zich aan, aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een monitor is, een tablet, curved LED tv, of een smartphone. Er is slechts één website nodig, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Een responsive website is gemaakt met een flexible grid.

Bij het schalen van de website transformeert deze zich in al zijn facetten: breedte, hoogte, margins en fonts. Responsive webdesign bestaat niet alleen uit een flexible grid, maar ook uit flexible media. Het gebruik van een responsive website brengt veel voordelen met zich mee. Er maar één website gebouwd hoeft te worden, en één CMS, waardoor het beheren van de content altijd eenvoudig blijft.

Responsive betekent dat uw website er goed uit zal zien op mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

Maar wanneer een afbeelding een vaste grootte heeft, schaalt deze niet mee wanneer de website van grootte verandert. Daarom worden alle media flexibel aangeboden en schalen ze mee met het formaat waar u op kijkt.

Een Professionele Responsive Website Hoeft Niet Duur Te Zijn

We maken voornamelijk websites voor starters, zzp’ers, en MKB bedrijven.
Een zzp website van een paar pagina’s kan al binnen 2 weken online staan voor een betaalbare prijs.
We werken vanuit Hoofddorp aan projecten in de Haarlemmermeer.

Skils:  HTML – CSS – Bootstrap – WordPress – PrestaShop – OpenCartWoocommerce – Concrete5