Get More Out Of Your Website Performance

Een belangrijk onderdeel bij zoekmachine optimalisatie SEO is de optimalisatie van de code van een webpagina. Zoekmachines moeten goed in staat zijn uw website /webwinkel te kunnen ‘lezen’. De content, oftewel de inhoud, van de website is erg belangrijk.

Google moet kunnen bepalen waar een website over gaat om de pagina goed in de zoekresultaten te kunnen vertonen. Bij SEO wordt er niet alleen gekeken naar de inhoud van de pagina, maar ook hoe uniek deze inhoud is. Hierbij wordt de tekst vergeleken met andere pagina’s, zowel op je eigen website als bij andere websites.

SEO zoekmachine optimalisatie, een belangrijk onderdeel om gevonden te worden

Het laatste belangrijkste onderdeel om hoog te kunnen eindigen in de zoekresultaten zijn het aantal Inlinks dat uw website /webwinkel heeft. Inlinks zijn verwijzingen naar uw website /webwinkel vanaf andere websites. Verder werken we veel aan het sneller maken van websites in zoekmachines zoals Google. Ook voor website onderhoud, veiligheidsupdates, kleine aanpassingen of problemen oplossen kun je bij ons terecht!

SEO zoekmachine optimalisatie

SEO
” de Organische (onbetaalde)
zoekresultaten
bij Google “

Om goed gevonden te worden in de organische zoekresultaten (de onbetaalde zoekresultaten, SEO) moet u de hierboven genoemde punten goed in de gaten houden. Gevonden worden in Google via gesponsorde resultaten werkt sneller dan SEO.

Adverteren in Google werkt via het advertentieplatform Google Adwords, dit advertentiesysteem is gratis in gebruik en vergt in principe geen instapkosten. Soms is adverteren een goede aanvulling op SEO. U wordt niet vanzelf gevonden, dit doen wij voor u!

SEO is de techniek die uw website dusdanig structureert zodat deze beter te begrijpen is voor zoekmachines. Google wil immers haar klanten (de mensen die zoeken) alleen de beste resultaten laten zie. Zowel inhoudelijk als technisch. Meer hier SEO Specialist