Design Changes Everything

Webdesign bureau gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele, creatieve én klantgerichte oplossingen. Naast webdesign en websites leveren wij ook grafische vormgeving waarbij wij onder andere uw logo / huisstijl.

Schaalbare website

Responsive webdesign verwijst naar het maken van een website die automatisch wordt aangepast aan de schermresolutie van uw computer. Dit betekent dat uw website er automatisch goed uit zal zien op een desktop PC, mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

Geen aparte mobile website meer nodig!

Website restylen

Uw huidige website compleet restylen… Niet langer over nadenken…doen!! Juist nu!! De tijd staat niet stil en zeker niet op het internet. Wat enkele jaren geleden nog een mooi ontwerp en een goed functionerende website was kan tegenwoordig echt niet meer. Wij bieden u de mogelijkheid uw website tegen een aantrekkelijk tarief te restylen of aan te passen zodat hij nog even voort kan.

Zoekmachine optimalisatie

Een belangrijk onderdeel bij zoekmachine optimalisatie SEO is de optimalisatie van de code van een webpagina. Zoekmachines moeten goed in staat zijn uw website /webwinkel te kunnen ‘lezen’. De content oftewel de inhoud van de website is erg belangrijk. Google moet kunnen bepalen waar een website over gaat om de pagina goed in de zoekresultaten te kunnen vertonen.

 

 

 

 

 

 

Een Professionele Website Ontwerp Hoeft Niet Duur Te Zijn

Al ruim 20 jaar

Wij adviseren al ruim 20 jaar klanten op het gebied van webdesign. Naast het adviseren helpen we klanten met meer succes op Internet.

Succes op internet begint met een goede website. Natuurlijk door het ontwikkelen van (mobiele) websites, maar ook door de inzet van zoekmachine marketing en linkbuilding.

Daarnaast verzorgen we uw CMS- WordPress website en houden wij onze klanten op de hoogte van alle laatste nieuwtjes op het gebied van Internet.

Ook voor het versturen van digitale nieuwsbrieven, het lanceren van een webshop en het verbeteren van een hoge positie in de zoekmachine helpen wij u graag op weg!

We helpen organisaties echter verder op Internet. Met onze samenstelling van onze teams hebben we alle expertise in huis om online projecten van begin tot eind af te werken en een heel netwerk van specialisten om ons heen.

Onze gedrevenheid en creativiteit werkt inspirerend. Onze pragmatische en sturende aanpak werkt motiverend.

Met jouw aanwijzingen en onze professionele webdesign kennis bouwen wij een website voor jou die er goed uitziet, prettig werkt en jouw bezoekers aanspoort om contact met je op te nemen.

Wij werken voor heel veel verschillende opdrachtgevers in Hoofddorp en de Haarlemmermeer MKB.