Tegenwoordig is een website meer dan een online visitekaartje. Een website is het gezicht van uw organisatie en de perfecte basis van uw online activiteiten.

studiohoofddorp-responsive webdesign

Schaalbare website

Responsive webdesign verwijst naar het maken van een website die automatisch wordt aangepast aan de schermresolutie van uw computer. Dit betekent dat uw website er automatisch goed uit zal zien op een desktop PC, mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.
Geen aparte mobile website meer nodig!

Website restylen

Uw huidige website compleet restylen… Niet langer over nadenken…doen!! Juist nu!! De tijd staat niet stil en zeker niet op het internet. Wat enkele jaren geleden nog een mooi ontwerp en een goed functionerende website was kan tegenwoordig echt niet meer. Wij bieden u de mogelijkheid uw website tegen een aantrekkelijk tarief te restylen of aan te passen zodat hij nog even voort kan.

Zoekmachine optimalisatie

Een belangrijk onderdeel bij zoekmachine optimalisatie SEO is de optimalisatie van de code van een webpagina. Zoekmachines moeten goed in staat zijn uw website /webwinkel te kunnen ‘lezen’. De content oftewel de inhoud van de website is erg belangrijk. Google moet kunnen bepalen waar een website over gaat om de pagina goed in de zoekresultaten te kunnen vertonen.