it's now easier than ever for a startup company to launch an online store

Stel je wilt een eigen webshop – webwinkel beginnen of uitbreiden. Op je eigen domeinnaam, eenvoudig te onderhouden producten, klanten en orders beheer je zelf eenvoudig in de webshop, uitgebreid met iDEAL, Creditcard, Afterpay, PayPal en verder koppelingen naar alle Nederlandse betalingsmogelijkheden.

Maak van je idee een online succes

Wij kunnen een mooi en goede webshop maken, open Source Content Management Systemen, simpel te beheren en betrouwbaar. Prestashop of WordPress is één van de meest krachtige en veelgebruikte CMS webshops- webwinkel- websites. Wij gebruiken al jaren deze CMS’en (content management systeem) en zijn in de loop van de jaren uitgegroeid tot dynamische pakketten met veel functionaliteit.

Geen Aparte Software Voor Webshop of Webwinkel, Makkelijk Beheer Systeem CMS

Webwinkels zijn al vanaf de eerste dag van het internet populair maar in Nederland lijkt er nu veel vraag te ontstaan naar het beginnen van een webwinkel. Doordat de webwinkel-software steeds gemakkelijker wordt, de webwinkel eigenaar hoeft geen programmeercode te kennen, beginnen steeds meer kleine bedrijven een eigen webwinkel.

Daarom nemen wij de taken voor je uit handen: ontwerp en bouw website en/of webshop, onderhoud goed geregeld bij ons, belangrijke updates doen we voor je, periodieke monitoring.

Uw eigen beheeromgeving

Als u één van de pakketten bestelt, wordt uw webwinkel – webshop geheel klaar voor gebruik door Studiohoofddorp opgeleverd. U hoeft geen software te installeren op uw computer.

U logt in op uw eigen beheeromgeving, wanneer en waar u maar wilt, zolang u de beschikking heeft over een computer met een internet browser en toegang tot het internet.

Om te starten met uw webshop webwinkel kunt u het beste een professionele webwinkel laten maken bij ons.

Volledige webwinkel met iDEAL, PayPal betaalmogelijkheid en een makkelijk webwinkel beheersysteem, zodat u meteen kunt starten met verkopen.

Kort samengevat: bij een perfecte website zorgt de vormgeving voor beleving en worden de zintuigen geprikkeld.

De conventies zorgen voor overzicht en een duidelijke route.

Webshop keurmerk

Vervolgens ondersteunt de tekst het design en de conventies en als je hier ook nog eens een succesvolle SEO tool in verwerkt, dan word je slapend rijk.

Zoals je hebt gelezen is het een behoorlijk specialistische klus om een succesvolle website in de markt te zetten.